ايرانم مقابل داعش ولي آمريکا ايجاد کننده آن است
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: این همکاری به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست و دلیل این مسئله هم آن است که ایران در مقابل داعش می‌ایستد، اما آمریکا داعش را ایجاد کرده است.

به گزارش مشرق، سردار سیدمسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به سوالی در خصوص مطرح‌شدن برخی ادعاها درباره همکاری ایران و آمریکا در مبارزه با گروهک تروریستی داعش گفت: چنین همکاری‌ای به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: دلیل این مسئله هم آن است که ایران در مقابل داعش می‌ایستد، اما آمریکا داعش را ایجاد کرده است.

وی درباره امکان حملات داعش به مرزهای کشورمان گفت: داعش به هیچ عنوان نمی تواند به مرزهای ایران نزدیک شود، چرا که با اقتدار نیروهای مسلح روبه رو می‌شود.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
يک هواپيماي جنگي ديپلماسي ايران را پيش برد
امیر "نصیرزاده" در پاسخ به باشگاه خبرنگاران تشریح کرد
معاون هماهنگ کننده عملیات نهاجا گفت: در مورد شبیه‌ساز‌ها به خودکفایی کامل رسیده‌ و در سال‌های اخیر جنگنده‌های F۴، F۷، SU۲۴، F۱۴ و F۵ را شبیه‌سازی کردیم که دارای "موشن" و "ویژن" هستند.

به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، امیر سرتیپ خلبان "هوشنگ نصیرزاده" معاون هماهنگ کننده عملیات نهاجا در حاشیه مراسم تجلیل از پیشکسوتان و خلبانان شرکت کننده در عملیات هوایی ۳۱ شهریور ۵۹ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این عملیات اولین پاسخ عملیاتی بود که بعد از ۲ ساعت از حمله هواپیماهای عراقی انجام شد و بسیار مهم بود زیرا رژیم بعث می‌خواست برتری هوایی را کسب و حملات نیروی هوایی خود را با وسعت بیشتری انجام دهد. 

وی افزود: ارتش عراق انتظار نداشت که وقتی فرودگاه‌ها را بمباران کرد ایران بتواند پاسخ دهد اما تنها ۲ ساعت پس از این عملیات به پایگاه‌های عراقی حمله شد و این در روحیه نیروهای عراقی تأثیر منفی گذاشت. 

معاون هماهنگ کننده عملیات نهاجا تصریح کرد: ایران‌‌ به همان هدف‌هایی که عراق به دنبال آن بود، دست یافت و اگر‌‌ همان روزهای اول این کار را انجام نمی‌دادیم فرصت لازم به نیروی زمینی عراق داده می‌شد و امکان پیشگیری تهاجم سریع دشمن وجود نداشت و امکان اشغال نقاط بیشتری وجود داشت و هزینه بازپس‌گیری مناطق اشغال شده بیشتر می‌شد. 

امیر نصیرزاده افزود: نیروی هوایی ۲ ساعت بعد عملیات را شروع کرد. البته شروع رسمی جنگ ۳۱ شهریور ۵۹ بود ولی از یک‌سال قبل از آن درگیر جنگ با عراق بودیم و ۱۰۰ مورد تجاوز هوایی تا قبل از شروع رسمی جنگ انجام شد که یک نمونه آن تجاوز یک فروند هواپیمای شناسایی با ۷ سرنشین بود که توسط یک فروند f۵ شکار شد و ۷ سرنشین آن اسیر شدند. 

وی تصریح کرد: اوایل جنگ بسیار مهم بود و روحیه دشمن با عملیات هوایی به یکباره به هم ریخت و جنگ از حالت یک تجاوز سریع به یک جنگ فرسایشی تبدیل شد و به واقع برتری هوایی با ما بود. 

معاون هماهنگ کننده نهاجا در پاسخ به سؤال خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران درباره دستگیری عبدالمالک ریگی و نقش تامکت‌های نهاجا گفت: هر کشوری دوست دارد که حاکمیت هوایی خود را داشته باشد و این عملیات نشان داد که فضای کشور برای تروریست‌ها نا‌امن است و کشور در امنیت هوایی بسیار مقتدر است. 

وی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران درباره حمله به ساختمان جنبش غیرمتعهد‌ها در عراق توسط شهید "عباس دوران" تأکید کرد: این عملیات هم از جمله عملیات‌های موفق نهاجا بود، هنگامی‌که در عالم سیاست مشغول چانه‌زنی با طرف مقابل هستید باید یک نیروی نظامی قدرتمند حامی دیپلماسی باشد و دیپلمات‌های ما تمایل نداشتند این اجلاس در بغداد برگزار شود زیرا صدام اهداف دیگری داشت. 

معاون هماهنگ کننده عملیات نهاجا تصریح کرد: حمله به این اجلاس در بغداد محقق نمی‌شد مگر با یک وسیله؛ با هواپیمای جنگی که شهید دوران آن را به خوبی انجام داد. 

وی گفت: در مورد شبیه‌ساز‌ها به خودکفایی کامل رسیده‌ایم و در سال‌های اخیر جنگنده‌های F۴، F۷، SU۲۴، F۱۴ و F۵ را شبیه‌سازی کردیم و این شبیه ساز‌ها دارای "موشن" و "ویژن" هستند، یعنی هم حرکت می‌کنند و هم تصویر واقعی حرکت مسیر پرواز را در اختیار می‌گذارند. 

معاون هماهنگ کننده عملیات نهاجا افزود: اورهال کردن جنگنده‌ها در هر زمانی وجود دارد و در صورتی که هواپیما ساعات پرواز خود را طی کند، انجام می‌شود. 

امیر نصیرزاده با اشاره به اقدامات رژیم بعث عراق در جنگ نفت‌کش‌ها و حمله به هواپیمای مسافربری الجزایری گفت: در جنگ نفت کش‌ها کشورهای حوزه خلیج فارس با عراق همکاری داشتند و بخشی از توان ما در آن زمان برای اسکورت هوایی و دریایی بود. 

وی افزود: هدف از جنگ نفت‌کش‌ها هدف قرار دادن توان دفاعی و شرایط اقتصادی کشور بود که این امر با تدبیر شهید بابایی خنثی شد. 

معاون هماهنگ کننده عملیات نهاجا در پاسخ به سؤالی درباره بمب‌های ضد شناور و توانایی ایران در جنگ نفت کش‌ها خاطرنشان کرد: عمده تمرکز نیروی هوایی بر مبنای اسکورت کشتی‌های خود بوده ولی در همین جنگ ۵ نفت‌کش نیروی هوایی عراق با موشک‌های "ماوریک" ما هدف قرار گرفتند و این نشان از توان بالای ایران دارد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
آمريکا هيچگاه صلح را نمي خواهد
کرزای در آخرین سخنرانی به عنوان رئیس‌جمهور:
"حامد کرزای" روز سه شنبه در آخرین سخنرانی خود به عنوان رئیس جمهور افغانستان از آمریکا به خاطر جنگ طولانی در کشورش به شدت انتقاد کرد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، "حامد کرزای" پس از حصول توافق بر سر تشکیل دولت وحدت ملی در افغانستان پس از چند ماه بحران پس ازبرگزاری انتخابات آخرین سخنرانی خود را به عنوان رئیس جمهور افغانشتان انجام داد.
 
کرزای آمریکا و پاکستان را به خاطر جنگ طولانی و مستمر با شورشیان طالبان مورد سرزنش قرار داد و به دولت جدید هشدار داد در روابطش با آمریکا و غرب محتاط باشد.
 
درگیری‌ها سالانه جان هزاران افغانی را می گیرد و تا کنون موجب کشته شدن بیش از 2200 نیروی آمریکایی و دیگر نیروهای بین المللی در افغانستان شده است.
 
کرزای گفت: "یکی از دلایل این کشتارها این است که آمریکا نمیخواهد صلح برقرار شود زیرا آن ها اهداف و برنامه های خودشان را دارند." کرزای بیش از این در این مورد توضیح نداد اما در گذشته اشاره کرده بود که وجود مستمر خشونت در منطقه بهانه ای شده است تا آمریکا پایگاه خود را در افغانستان حفظ کند.
 
کرزای همچنین پاکستان را متهم به تلاش برای کنترل سیاست خارجه افغانستان کرد.
 
کرزای در ادامه گفت: "من دوباره به شما میگویم جنگ افغانستان جنگ ما نیست بلکه جنگی است که به ما تحمیل شده است و هیچ صلحی در کار نخواهد بود مگر آنکه آمریکا و پاکستان خواهان آن باشند". 
 
در سال های اخیر کرزای از آمریکا به علت کشتار مردم بیگناه افغانستان و زندانی کردن مبارزان مشکوک افغانی بدون برگزاری جلسه دادرسی به شدت انتقاد کرده است. رابطه افغانستان با آمریکا در سال جاری وخیم‌تر هم شد و زمانی که حامد کرزای از امضای توافق نامه امنیتی ممانعت کرد به نقطه بحرانی خود رسید. 
 
کرزای از سفر خود به پاکستان، جایی که گفته می شود بیشتر رهبران طالبان در آنجا مستقر هستند، گفت و اظهار داشت حداقل 20 بار به دنبال مذاکره برای پایان جنگ بوده است اما تلاش های او بی نتیجه ماند. گفتنی است هیچ کدام از سفارت های آمریکا و پاکستان درکابل واکنش سریعی به سخنان رئیس جمهور افغانستان نشان نداند.
 
شایان ذکر است کرزای که طبق قانون اساسی افغانستان نمی توانست مجددا نامزد انتخابات ریاست جمهوری شود، امروز سه شنبه پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در چند ماه قبل و توافق بر سر تقسیم قدرت در افغانستان بین دو نامزد ریاست جمهوری، آخرین سخنرانی خود را به عنوان رئیس جمهور افغانستان ارائه کرد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
ادامه فرافکني رسانه هاي سعودي درباره ايران و انصارالله
رسانه‌های سعودی همه تلاش خود را برای انحراف افکار عمومی از واقعیتها و متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به دخالت در امور یمن به کار گرفته اند.
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، رسانه‌های سعودی که از نتیجه بخش بودن خیزش مسالمت آمیز مردم یمن در روزهای اخیر و توافق یمنیها برای حل بحران شوکه شده‌اند، همه تلاش خود را برای منحرف کردن افکار عمومی از واقعیتها و تخریب این دستاورد مردمی و متهم کردن جمهوری اسلامی ایران به دخالت در امور یمن به کار گرفته اند.

 

"طارق الحمید" روزنامه نگار و نویسنده سعودی و سردبیر سابق روزنامه "الشرق الاوسط" چاپ لندن، در مطلبی در این روزنامه نوشت: مسأله مورد توجه این است که نهادهای دولتی یمن یکی پس از دیگری بدون مقاومت به دست حوثی‌ها (جنبش انصارالله یمن) می‌افتد.
 
وی با اشاره به درگیری لفظی "عبد ربه منصور هادی" رئیس جمهور یمن و ژنرال "علی محسن الاحمر"، پس از انتقاد هادی از الاحمر به دلیل مقابله نکردن با نیروهای انصارالله و عقب نشینی از صحنه، نوشت: مسأله مورد توجه این است که "عبده حسین الترب" وزیر کشور یمن از نهادهای امنیتی خواسته است که با انصار الله همکاری و از درگیری با آنان خودداری کنند.
 
طارق الحمید با مطرح کردن ادعای "خیانت" به دولت یمن و همه مؤسسات و نهادهای آن گفت: نباید فقط جامعه جهانی، یا کشورهای عربی (حوزه خلیج فارس) یا عربستان را در ارتباط با حوادث یمن مقصر دانست؛ بلکه واقعیت این است که خود قبایل و سیاستمداران یمنی هم مقصر هستند.
 
این نویسنده سعودی با نادیده گرفتن تظاهرات میلیونی یمنی‌ها در هفته‌های اخیر علیه فساد دولت این کشور، ادعا کرد که انصارالله یمن این روزها با حمایت ایران در حال قدرت گرفتن است.
 
"حمد الماجد" استاد دانشگاه "الامام" ریاض و عضو شورای ملک عبدالله موسوم به "گفتگوی ادیان و تمدن‌ها" در وین، در مطلبی در روزنامه "الشرق الاوسط" ادعا کرد که "انصارالله خطری ایرانی" است. !
 
این نویسنده سعودی، جنبش انصارالله را به گروه تروریستی "داعش" در عراق تشبیه کرد و مدعی شد که افزایش فعالیهای انصارالله یمن همزمان با حمله بین المللی ضد داعش آغاز شده است.
 
ادعای این نویسنده سعودی درحالی است که جنبش "انصارالله" یمن، از پایگاهی گسترده بین مردم این کشور برخوردار است و تظاهرات و اعتراضهای میلیونی و مسالمت آمیز یمنی‌ها طی روزهای اخیر در پی فراخوان این جنبش،  سرانجام به استعفای دولت و امضای توافقنامه برای حل بحران این کشور منتهی شد.
 
درحالیکه یمنی‌ها سالها است از حضور فعال القاعده و جریانهای تکفیری مورد حمایت عربستان در کشورشان در رنج هستند، حمد الماجد ادعا کرد که ایران در یمن از طریق انصارالله حضور دارد، و از این جنبش به عنوان برگ برنده‌ای برای تحت فشار قرار دادن کشورهای دنیا استفاده می کند. !!
 
"جمیل الذیابی" نویسنده و روزنامه نگار سعودی هم در روزنامه عربستانی "الحیات" چاپ لندن ادعا کرد که "یمن به استان جدید ایران" تبدیل شده است.
 
این نویسنده سعودی ادعا کرد که جنبش انصارالله یک جنبش دینی است، که تا حدی شبیه به حزب الله لبنان است و از سوی جمهوری اسلامی ایران حمایت می شود؛ بنابراین "هردوی آنها دارای یک عقیده نظامی" هستند.
 
الذیابی همچنین تأکید کرد که "عبدربه منصور هادی" رئیس جمهور یمن ضعیف است، و در این مرحله تاریخی دیگر نمی‌توان به او اعتماد کرد.
 
این نویسنده سعودی نیز همسو با جریان به راه افتاده از سوی رسانه‌های این کشور برای افراطی خواندن جنبش "انصارالله" یمن، مدعی شد "بعید نیست در آینده نزدیک در کنار القاعده و داعش شاهد حضور الحوثی باشیم".
 
وی تأکید کرد که عربستان باید به سرعت اقدامی انجام دهد و نباید به عبدربه منصور هادی "ضعیف" در مقابله با انصارالله تکیه کند، آن هم در زمانی که روباهی مانند "علی عبدالله صالح" وجود دارد.
 
"زهیر فهد الحارثی" هم در روزنامه "الریاض" مدعی شد که جنگ سردی بین ریاض و تهران آغاز شده است و پرونده های منطقه بدون موافقت این دو طرف حل نخواهد شد.
 
این نویسنده سعودی با اذعان به دخالت‌های عربستان در کشورهای منطقه، مدعی شد که هدف از این دخالتها "حمایت از مشروعیت" است؛ مانند مورد "بحرین" که در "حمایت از مشروعیت ضد گروهی از مخالفان" صورت گرفت.!!
 
درحالیکه در عربستان ساده ترین اصول دموکراسی مانند انتخابات، ریاست جمهوری، قانون اساسی، مجلس و پارلمان کاملا بی معنا و نامفهوم است؛ این نویسنده سعودی "نوری مالکی" نخست وزیر سابق عراق را "دیکاتور" توصیف کرد و مدعی شد که کشورش در گذشته "دیکتاتوری مالکی" را تأیید نکرد ولی اکنون خود را به حمایت از عراق ضد تروریسم پایبند کرده است.
 
این ادعا درحالی مطرح می شود که روابط این دو کشور طی چندین سال گذشته به دلیل دخالتهای عربستان سعودی و حمایت از تروریستها و جریانهای تروریستی در عراق، تیره شده است.
 
این نویسنده سعودی با این ادعا که عربستان سعودی همواره از مشروعیت حمایت کرده است، مدعی شد که "ایران در کشورها به هدف منافع خود دخالت کرده و از برخی طرفها حمایت می کند".!!

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
نخستين پهپاد مسلح به موشک پدافند هوايي رونمايي شد
با حضور امیر "حاتمی"

 

جانشین وزیر دفاع گفت: این پهپاد، قادر است انواع هواگرد‌ها نظیر هواپیماهای جنگنده، هواپیمای بدون سرنشین و بالگرد را منهدم کند.
به گزارش حوزه دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، در دومين روز از هفته دفاع مقدس با حضور امیر سرتيپ "امیر حاتمی"، جانشین وزير دفاع و پشتيبانی نيروهای مسلح، نخستين پهپاد مسلح به موشك‌های پدافند هوايی رونمايی شد.

امیر حاتمی در مراسم رونمایی از این پهپاد جنگنده مجهز به موشک‌های هوا به هوا طی سخنانی در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت یاد و خاطره شهدای عظیم‌الشأن این حماسه بزرگ گفت: در راستای تأمین نیاز نیروهای مسلح به همت متخصصان دو سازمان اقتدارآفرین وزارت دفاع، سازمان‌های صنایع هوایی و صنایع هوافضا، پهپادهای مسلح به موشک‌های پدافند هوایی تولید شده است.  
 
جانشین وزیر دفاع افزود: پروژه تجهیز پهپاد‌ها، پس از طی مراحل تحقیق و انواع آزمایش‌های میدانی با انهدام موفقیت‌آمیز اهداف مورد نظر، به حول و قوه الهی آماده ورود به یگان رزم نیروهای مسلح شده است. 
 
امیر حاتمی گفت: با این اقدام ارزشمند علاوه بر افزایش برد و حوزه عملیاتی پهپادهای نیروهای مسلح، قابلیت تعقیب و گریز، ردگیری و انهدام پهپادهای متجاوز افزایش می‌یابد.  
 
وی افزود: این پهپاد، قادر است انواع هواگرد‌ها نظیر هواپیماهای جنگنده، هواپیمای بدون سرنشین و بالگرد را منهدم کند.  
 
جانشین وزیر دفاع، این دستاورد ارزشمند و سایر دستاوردهای گران‌سنگ و افتخارآفرین صنایع دفاعی وزارت دفاع را محصول روحیه خودباوری و مدیریت جهادی ذکر کرد و اظهار داشت: این‌ها ناشی از فرهنگ و ارزش‌هایی است که در حماسه دفاع مقدس ظهور و بروز یافت و امروز پشتوانه حرکت ملت رشید ایران در همه عرصه‌ها است.  
 
امیر حاتمی با تأکید بر بهره‌گیری از تجارب ارزشمند دفاع مقدس در اداره و مدیریت کشور گفت: در دوران دفاع مقدس این مهم اثبات شد که با عزم ملی و مدیریت جهادی می‌توان بر غامض‌ترین بحران‌ها و چالش‌ها غلبه کرد، بزرگ‌ترین و مجهز‌ترین دشمنان را شکست داد و پیروزی‌های بزرگی به دست آورد.  
 
جانشین وزیر دفاع در پایان با تشکر و قدردانی از تلاش جهادی متخصصان وزارت دفاع در حوزه‌های هوایی و موشکی در خلق این دستاورد جدید خاطر نشان کرد: وزارت دفاع با الهام از حماسه جاودان دفاع مقدس و در تداوم راه مقدس شهیدان و پیروی از فرمانده معظم کل قوا و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مصمم است همچون آن ایام حماسی و شورانگیز با کار و مدیریت جهادی ضمن حفظ و نشر عملی ارزش‌های دفاع مقدس، تحقق بخش آرمان امام راحل و شهیدان انقلاب اسلامی باشد. 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
کمک مستشاري ايران به عراق
"سردار امیرعلی حاجی‌زاده" فرمانده هوافضای سپاه پاسداران گفت:سردار بزرگ ما سردار سلیمانی با 70 نفر جلوی تروریست های داعش در اربیل را گرفتند.
به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی باشگاه خبرنگاران؛"دریادار علی فدوی" فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران و"سردار امیرعلی حاجی‌زاده" فرمانده هوافضای سپاه پاسداران امشب در گفتگوی ویژه خبری از حماسه هشت سال دفاع مقدس می گویند.

سردار دریادار پاسدار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برنامه گفتگوی ویژه خبری در تشریح نگاهی به رشادت های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس و در پاسخ به اول سوال مجری که چرا باید هفته دفاع مقدس بعد از بیست و اندی سال گرامی داشته شود اظهارداشت: هفته دفاع مقدس نه تنها بعد از 27 سال گرامی داشته می شود بلکه مطمئنا سال های بسیار بسیار طولانی و ان شالله تا وقتی که انقلاب اسلامی به صاحب اصلی اش حضرت صاحب الزمان(عج) تحویل داده شود، تا آن موقع حتما آن چیزی که در هشت سال دفاع مقدس به معصه ظهور رسید بسیار بسیار اساسی تر از امسال گرامی شمرده می شود.  
 
ادامه مطلب را از دست ندهید.
 
یک سئوال. آیا واقعاً مردم دنیا حرف های آمریکایی ها را باور دارند که آمریکا مانع سقوط موصل، بغداد و... شده؟ اگر باور ندارند چرا در خیلی از اقدامات آمریکا او را همراهی می کنند؟ اگر باور ندارند چرا فریاد نمی زنند که اینها دروغ می گویند؟
فقط می توان به این نتیجه رسید که سگ زرد برادر شغال است و اکثر سران کشورهای استکباری خوی خونخواری و آدمکشی در آنها موج می زند فقط ژست انساندوستی را به خود می گیرند. از سیاست مداران و دانشمندان غیر وابسته به دولت ها تعجب است که چرا آنها سکوت می کنند؟ تعجب آور تر اینکه با مشاهده ی این صفت های زشت در استکبار، چرا بعضی افراد درجامعه و به خصوص دانشگاهیان، بازهم به اینها اعتماد می کنند؟

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
وقتی ایران با داعش می‌جنگید آمریکا به وحشی‌های داعش امید بسته بود

 «داعش ثمره مشترک رادیکالیسم سعودی و دورویی غرب است.»

روزنامه ایتالیایی ایل‌سوله با انتشار این ارزیابی یادآور شد: توحش داعش محصول مشترک غرب و برخی کشورهای عربی است. آمریکایی‌ها می‌کوشند ایران را در نبرد علیه داعش در حاشیه نگه دارند و به نوازش متحدان عرب خود مشغولند اما فقط نیروهای شیعه تعلیم دیده شده توسط سپاه پاسداران در کنار پیشمرگان کرد به نبرد تن به تن با نیروهای داعش خواهند شتافت و هیچ‌گاه اثری از سربازان شیخ‌نشین‌های عرب نخواهیم دید که برای سال‌های متمادی به تزریق پول برای گروه‌های تروریستی مشغول بوده‌اند تا آنها را از خود دور نگاه دارند.
ایل سوله نوشت: در سوریه نیز فقط نیروهای حزب‌الله لبنان و متحد ایران توانسته‌اند در مقابله با رادیکال به پیروزی برسند و فراموش نکنیم که توحش داعش نتیجه رادیکالیسم اسلامی و دورویی غرب است.
این روزنامه ادامه می‌دهد: ترکیه به دلایل مختلف، در زمره بی‌میل‌ترین متحدان غرب در مقابله با نیروهای ابوبکر بغدادی است. در سال‌های گذشته نیروهای بنیادگرای اسلامی وابسته به این گروه به راحتی از طریق ترکیه، وارد سوریه شده‌ بودند تا «بشار اسد» را که تا چند سال پیش تعطیلات خود را با (رجب طیب) اردوغان می‌گذراند، ساقط کنند. اما امروز ترکیه نگران یک میلیون آواره سوری است و اندیشناک از اینکه 10 درصد از نیروهای ابوبکر بغدادی را ترک‌ها تشکیل می‌دهند. مسلماً در نشست پاریس درباره چگونگی مقابله با داعش، به این مسائل هیچ اشاره‌ای نشد.
ایل سوله ادامه داد: واقعیت این است که غربی‌ها در کنار حکومت‌های عرب منطقه امیدوار بودند که داعشی‌ها بتوانند بشار اسد را واژگون کنند. به همین سبب‌ آنچه به عنوان اپوزیسیون سوریه توصیف و در هر کنفرانس بین‌المللی با آب و تاب فراوان مطرح می‌شد، نتوانست از کمک‌های نظامی برخوردار شود و به سرعت صحنه را به نفع نیروهای سلفی ترک کرد. بنابراین کشورهای غربی بار دیگر مجبور هستند مشابه با آنچه در افغانستان روی داد، اشتباه‌های خود را این بار در خصوص سوریه جبران کنند.
ایل سوله افزود: دعوت نشدن ایران به اجلاس پاریس در کنار نبود سوریه، از دیگر نکات بسیار مهم در خصوص ائتلاف بین‌المللی ضد داعش است. آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، به درخواست آمریکا برای همکاری پاسخ منفی داد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
رويترز به نقل از يک مقام امريکايي مدعي شد
رویترز به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد
یک مقام مسئول آمریکایی مدعی شد ایران از حمله آمریکا به مواضع گروه داعش در سوریه مطلع بوده است.
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز: یک مقام مسئول آمریکایی گفت: واشنگتن با تهران در زمینه سوریه رایزنی کرده اما زمان و اهداف حملات به سوریه را به اطلاع این کشور نرسانده است.

 

این مقام مسئول آمریکایی مدعی شد واشنگتن، تهران را از قصد خود برای حمله مواضع داعش در سوریه مطلع ساخت اما زمان و اهداف آن را به اطلاع این کشور نرساند.
 
رویترز همچنین در ادعایی به نقل از یک مقام ایرانی ناشناس می‌گوید ایران از تضعیف دولت اسد در نتیجه حملات آمریکا در سوریه نگران بود و این موضوع را در اواسط شهریور و در زمان برگزاری مذاکرات دو جانبه با آمریکا در ژنو با مقامات آمریکایی در میان گذاشت.
 
به گفته این فرد، آمریکایی‌ها در جریان مذاکرات دو جانبه ژنو، به ایران اطمینان می‌دهند که در صورت حمله به خاک سوریه، نیروهای اسد مورد هدف قرار نخواهند گرفت.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
دفاع مقدس مايه آبروي ملت ايران شد
رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان عالیرتبه نظامی و انتظامی:
رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار فرمودند: جمهوری اسلامی ۸ سال با کمبود امکانات و اختلالات ناشی از اوضاع انقلاب در مقابل این جبهه‌ عظیم ایستاد. طرف مقابل دست از پا درازتر نتوانست به اهداف خبیث خود دست یابد و دفاع مقدس مایه‌ آبروی ملت ایران شد.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، به‌مناسبت هفته دفاع مقدس، صبح امروز (چهارشنبه) جمعی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی و انتظامی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا دیدار کردند. 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار فرمودند: جمهوری اسلامی ۸ سال با کمبود امکانات و اختلالات ناشی از اوضاع انقلاب در مقابل این جبهه‌ عظیم ایستاد. طرف مقابل دست از پا درازتر نتوانست به اهداف خبیث خود دست یابد و دفاع مقدس مایه‌ آبروی ملت ایران شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: تجربه‌ی هشت‌سال دفاع مقدس نشان داد که با وجود همه تنگناها و فشارها و نبود اعتبارات مالی و مشکلات فراوان، می‌توان با عزم راسخ و توکل بر خدا، در مقابل زورگویی و توقعات بی‌جای قدرت‌های جهانی ایستاد.

در این دیدار که به مناسبت هفته‌ دفاع مقدس برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس را یک مسئله‌ مهم و دارای ابعاد گوناگون برشمردند و گفتند: خاطرات و واقعیات و درس‌های هشت‌سال دفاع مقدس، یک فرهنگ ساری و جاری و سرچشمه‌ای است که اگر به‌درستی درک و فهم شود، قطعاً به سود ملت ایران و آینده کشور خواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تشکیل جبهه‌ گسترده نظامی متشکل از غرب و شرق و کشورهای وابسته‌ آن‌ها در منطقه، در مقابل جمهوری اسلامی ایران در زمان جنگ تحمیلی افزودند: قصد این جبهه‌ گسترده، تضعیف و بی‌آبرویی نظام اسلامی و گرفتار کردن آن به مشکلات داخلی و در نهایت زمینه‌سازی برای فروپاشی جمهوری اسلامی بود اما نظام اسلامی و ملت ایران، با وجود کمبود امکانات و تجهیزات و مشکلات فراوان آن زمان، در مقابل این جبهه ایستاد و سربلند از میدان خارج شد.

ایشان گفتند: به واسطه‌ ایستادگی ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس، بسیاری از شخصیت‌های اثرگذار و ذهن‌های فعال در کشورهای اسلامی و غیراسلامی، به دفاع مقتدرانه با دست خالی، اعتقاد راسخ پیدا کردند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به هزینه‌های جنگ تحمیلی به ویژه شهدای گرانقدری که تقدیم انقلاب اسلامی شد، افزودند: با وجود آنکه هزینه‌های مادی و معنوی جنگ تحمیلی بالا بود اما دستاوردهای ملت ایران در هشت‌سال دفاع مقدس، در مقابل هزینه‌ها، بسیار عظیم است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پایان همه فرماندهان و رزمندگان دفاع مقدس را به ثبت خاطرات و واقعیات این دوران سفارش و خاطرنشان کردند: به لطف خداوند آثاری هم که تا به امروز از هشت سال دفاع مقدس منتشر شده است، آثار خوبی است.

در ابتدای این دیدار سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی -رئیس ستاد کل نیروهای مسلح- در سخنان کوتاهی، ضمن سپاسگزاری از موافقت با عیادت فرماندهان نظامی از رهبر معظم انقلاب و همچنین اظهار خرسندی از سلامتی کامل ایشان، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، بر آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی تأکید کرد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393
عمر کوتاه نيست...!

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : یک شنبه 6 مهر 1393