داعش 5000 ايزدي را اعدام کرد
 
روزنامه دیلی میل نوشت: حادثه وحشتناک کشتار ایزدی‌هایی که از کوه سنجار واقع در عراق فرار نکردند، کمتر از قتل عام مردان و پسران در سربرنیستا نیست. سازمان ملل تایید کرده است که 5000 مرد اعدام و 7000 زن به عنوان برده جنسی اسیر شدند.
 
خبرگزاری ایسنا: طبق تحقیقات صورت گرفته، در زمان ورود تروریست‌های داعش به کوه سنجار در عراق در ماه اوت هزاران مرد ایزدی کشته شدند که یادآور قتل عام سربرنیستا است.

روزنامه دیلی میل نوشت، حادثه وحشتناک کشتار ایزدی‌هایی که از کوه سنجار واقع در عراق فرار نکردند، کمتر از قتل عام مردان و پسران در سربرنیستا نیست. سازمان ملل تایید کرده است که 5000 مرد اعدام و 7000 زن به عنوان برده جنسی اسیر شدند.

در این میان سر حدود 10 مرد در روستای حردان عراق به دست تروریست‌های داعش بریده شد.

تروریست‌های داعش پس از ورود به سنجار وارد روستاها می‌شدند و به انتخاب خودشان زنانی را به عنوان برده جنسی می‌بردند. ده‌ها هزار آواره ایزدی به پناهگاه‌ها و روستاهای سراسر منطقه کردنشین شمال عراق رفتند که این مهاجرت اجباری در ماه اوت صورت گرفت اما تعداد مساوی نیز در پشت خطوط داعش به دام افتادند.

محققان با به هم چسباندن گزارش‌های حملات، در حال حاضر به این نتیجه رسیده‌اند که بیش از 5000 ایزدی در یک سری از قتل‌عام‌های تروریست‌ها از پای درآمدند.

 طبق این گزارش، بین پنج تا هفت هزار زن ایزدی از روستاهای مناطق کردنشین اسیر شدند که فروخته شده و یا تحویل اعضای داعش شدند.

 به دلیل حجم گسترده کشتارهای داعش بیشتر آنها گزارش نشده است اما محققان سازمان ملل هم‌اکنون بیشتر این گزارشات وحشت‌انگیز را تایید کرده‌اند.

برخی از کشتارهای وحشیانه در شرایطی انجام شده که مردم در پست‌های بازرسی به انتظار نشسته بودند که به ضرب گلوله کشته شدند و پس از آن با بولدوزر در گورهای دسته جمعی ریخته شدند.

برخی دیگر از ایزدی‌ها نیز به معابدشان گریخته بودند که داعش آنها را منفجر کرد. علاوه بر اینها داعش در روستاها بسیاری مردان ایزدی را سر بریده است.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
آمريکا داعش را بوجود آورد

نوآم چامسکی اندیشمند برجسته آمریکایی تاکید کرد سازمان های اطلاعاتی آمریکا در تشکیل گروه تروریستی داعش دست داشته اند. به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازشبکه تلویزیونی المیادین؛ نوآم چامسکی در سخنرانی خود در جمع صدها نفر از دیپلمات ها، خبرنگاران و فرهیختگان در سالن مجمع عمومی سازمان ملل به مناسبت «سال همبستگی با ملت فلسطین» گفت: ملت فلسطین حق دارد در برابر اشغالگران مقاومت کند و به دنبال آزادسازی سرزمین خود باشد. 
این اندیشمند آمریکایی با به تمسخر گرفتن حمایت کامل کشورهای غربی از اسرائیل افزود: همه حق دارند از خود دفاع کنند، اما مسئله آن است که آیا شما حق دارید با توسل به زور و خشونت از خود دفاع کنید؟ پاسخ منفی است و این مسئله درباره همه افراد و کشورها صادق است، مگر آنکه شیوه های مسالمت آمیز تمام شده باشد. 

وی آمریکا را به صادق نبودن درحمایت از راه حل تشکیل دو کشور متهم کرد و گفت: اگر فلسطینی با یکدیگر متحد شوند و انتخابات برگزار کنند، بیشتر مجازات خواهند شد. زیرا غربیها به طور کامل از شهرک سازی اسرائیل و توسعه طلبی این رژیم حمایت می کنند. 
چامسکی با این وجود درباره تغییر در افکار عمومی آمریکا در برابر مسئله فلسطین ابراز خوشبینی کرد. 

چامسکی در پاسخ به سوالی درباره نقش آمریکا در حضور گروه های تروریستی در منطقه خاطر نشان کرد: «باب آلارد یکی از کارشناسان ارشد مسایل خاورمیانه که پیشتر کارمند سی آی ای بود، اخیرا گفت آمریکا خودش داعش را به وجود آورد. گراهام فولار دیگر تحلیلگر مسایل خاورمیانه هم که در سازمان های اطلاعاتی آمریکا کار می کرد، مقاله را با عنوان نقش آمریکا در شکل گیری داعش منتشر کرد. هر دو نفر می گویند آمریکا شرایط مناسب برای شکل گیری داعش را به وجود آورد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
دو دغدغه اساسي در مذارات هسته اي پيش رو
 

مذاکرات دوجانبه و سه جانبه جمهوری اسلامی ایران با ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا بر سر نقاط اختلافی باقی مانده در وین، پایتخت کشور اتریش، از امروز، سه شنبه، برگزارخواهد شد. از همین رو وزیر امور خارجه کشورمان و تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای در ادامه رایزنی‌ها در خصوص راه‌حل جامع هسته‌ای و به منظور انجام گفت‌وگوهای دوجانبه و سه‌جانبه صبح امروز راهی وین پایتخت اتریش شدند. قرار است سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیرخارجه ایران صبح امروز -سه‌شنبه- با ویلیام برنز قائم مقام وزیر خارجه و وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا در هتل پله کوبورگ شهر وین به گفت‌وگو بپردازند. سه‌شنبه شب نیز محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در ابتدا روند مذاکرات و نیز نحوه ادامه آن بر سر اختلافات اساسی را بررسی کنندو پس از آن نیز در روز چهارشنبه مذاکرات سه جانبه ای با حضور ظریف، اشتون و جان کری، وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا، صورت خواهد گرفت. البته این احتمال وجود دارد که این رایزنی‌ها در روزهای بعد نیز ادامه یابد.

در جریان مذاکرات سه جانبه اخیر، در نیویورک، این دیدار دوبار صورت گرفت، اما در نهایت نتیجه ملموسی در حل نقاط اختلافی حاصل نشد. در برهه فعلی و در قبال مذاکرات حساس و تعیین کننده ای که در وین برگزار می شود، دو دغدغه مهم وجود دارد که باید آن ها را مدنظر قرار داد:

1- دغدغه نخست به نقاط اختلافی باقیمانده میان ایران و اعضای 1+5 باز می گردد. نقاط اختلافی باقیمانده را به صورت عمده موضوع تحریم های یکجانبه و چندجانبه علیه کشورمان و نحوه برداشته شدن آن ها و دیگری مسئله تعیین ظرفت غنی سازی در ایران شامل می شود. بدیهی است که وجود همین دو اختلاف عمده می تواند منجر به ایستایی و توقف مذاکرات در نقطه ای بازدارنده شود. این اتفاق در جریان مذاکرات وین 6 رخ داد. در آن دور از مذاکرات عملا ایالات متحده آمریکا و تروئیکای اروپایی اراده لازم را جهت اتخاذ تصمیمی تعیین کننده در راستای رسیدن به توافق نهایی نداشتند. در جریان مذاکرات هسته ای نیویورک نیز ایالات متحده آمریکا و تا حدودی فرانسه همین رویکرد نادرست را در پیش گرفتند. اخیرا دومنیک دوویلپن، نخست وزیر سابق فرانسه (که قبلا در مذاکرات هسته ای با ایران حضور داشت) صراحتا از رویکرد سلبی دولت اولاند در قبال موضوع هسته ای ایران انتقاد کرده است. این موضوع نشان می دهد که پاریس نه تنها یک تسریع کننده در مسیر رسیدن به توافق نهایی نیست، بلکه خود در این خصوص یک مانع محسوب می شود. در هر صورت ایالات متحده آمریکا و فرانسه به همراه دیگر اعضای 1+5 تاکنون نتوانسته اند اقدامی موثر در حل اختلافات اساسی باقیمانده صورت دهند. در چنین شرایطی اگر اختلافات به قوت خود باقی بماند، اساسا توافقنامه نهایی هسته ای برای امضا در کار نخواهد بود.

مهم ترین دغدغه موجود در مذاکرات وین، مربوط به فعلیت یافتن اراده سیاسی طرف مقابل مبنی بر عقب نشینی از خواسته های نامعقول خود است. در جریان مذاکرات وین 6 و نیویورک این اتفاق عملا نیافتاد. با این حال سوال اصلی اینجاست که آیا در جریان مذاکرات اخیر وین آمریکا و تروییکای اروپایی حاضر به اتخاذ این تصمیم واقعی خواهند بود؟

2- مسئله دوم به موضوع ارائه راه حل های ابتکاری جهت تسریع در رسیدن به توافق نهایی باز می گردد. بدیهی است که در این طرح های ابتکاری، لازم است خطوط قرمز هسته ای کشورمان به طور کامل حفظ شود. به عبارت بهتر، ارائه راهکارهای ابتکاری باید تابعی از واقعیت و متعاقبا پذیرش و حتی بررسی آنها نیز باید تابعی از قاطعیت دستگاه دیپلماسی کشورمان باشد. تاکنون بارها تاکید شده است که تغییر کاربری فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان از حوزه صنعتی به غیرصنعتی قابل قبول نیست و هرگز نیز صورت نخواهد گرفت. در چنین شرایطی غرب نیاز به واقع بینی به مراتب بیشتری در مسیر رسیدن به توافق نهایی هسته ای با ایران دارد. ارائه طرح های ابتکاری نیز باید در قابل پذیرش حقوق مسلم ایران صورت گیرد.

در جریان مذاکرات اخیر نیویورک شاهد ارائه طرح های ابتکاری غیر واقع بینانه از سوی طرف آمریکایی بودیم. یکی از این طرح ها مربوط به طرح واشنگتن مبنی بر حذف اتصالات میانی سانتریفیوژهای کشورمان بوده است. بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران زیر بار تبدیل شدن برنامه هسته ای خود به یک برنامه تزئینی و صوری نخواهد رفت. ایالات متحده آمریکا و تروئیکای اروپایی به دنبال آن هستند که کشورمان از  غنی‌سازی صنعتی به سمت غنی‌سازی R&D برود و فعالیت های خود در زمینه هسته ای را صرفا در حد پروژه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی، آن هم با قدرت مانور محدود پیش ببرد.

در نهایت اینکه با توجه به زمان اندک باقیمانده تا پایان ضرب الاجل دوم مربوط به توافقنامه ژنو و سخت تر شدن پروسه تمدید مذاکرات، مذاکرات اخیر وین به لحاظ زمانی بسیار حساس است. اگر در این مذاکرات واشنگتن و دیگر اعضای 1+5 بتوانند تصمیم و اراده لازم را جهت رسیدن به توافق نهایی فعلیت بخشند، رسیدن به توافق نهایی تا سوم آذرماه امکان پذیر خواهد بود، اما ادامه بازی غرب در مسیر غیر واقع بینی و زیاده خواهی، راه را برای رسیدن به توافق جامع تا سوم آذرماه خواهد بست. در این صورت مسلما همه اعضای 1+5 مسئول به نتیجه نرسیدن مذاکرات خواهند بود.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
اشراف اطلاعاتي، سپاه پاسداران و تروريست ها
سردار سلامی مطرح کرد؛
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه سپاه پاسداران اشراف اطلاعاتی کامل ‌بر تروریست‌ها دارد گفت: یکی از پیش نیاز های برقراری امنیت داشتن اشراف اطلاعاتی است.
 به گزارش مشرق، سردار حسین سلامی صبح امروز در جمع خبرنگاران در تیپ 110 تکاور سلمان فارسی زاهدان، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران یک ماهیت مردمی دارد و در همه موضوعات مختلف و اساسی، در مشارکت گسترده مردم از همه طیف‌ها و گروه‌ها، طوایف و قبائل استفاده می‌کند.

وی افزود: جهات مختلف اجتماعی از دیدگاه نظام پایان ناپذیر و فرمول همه‌جانبه برای حل مسائل جامعه است و در ابعاد دفاعی به ویژه دفاع مقدس، اراده مشارکت در قالب بسیج که یک جریان مقاومت و جهاد تعیین کننده‌ای ساخت که منجر به پیروزی شد و اراده سیاسی خود را بر دشمن تحمیل کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران بیان کرد: امروز نیز در موضوعات مختلف اقتصادی، مشارکت گسترده مردم، ظرفیت‌های نهفته اقتصادی را در پیشبرد اهداف قرار داده است.

سلامی گفت: در واکنش به تهاجم فرهنگی نیز این مردم هستند که با اتخاذ آرایش‌های فرهنگی مناسب با شناخت و ژرف‌اندیشی، توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کنند و در جنبه‌های امنیتی هم همین مردمند که توطئه ناامنی دشمنان چه بیرون و چه داخل مرز را خنثی ساخته و تا مادامی که امنیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خاستگاه مردمی دارد، دشمن کاری از پیش نمی‌برد.

وی عنوان کرد: مردم غیور ایران اسلامی به درستی می‌دانند که پیشرفت، استقلال و آزادی بدون امنیت ممکن نیست و همین امر انگیزه قوی در مردم به وجود می‌آورد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان از جمله مناطقی است که با اهمیت و ممتاز در زمینه استراتژیک و ژئوپلتیک که نقش ملی در تمامیت ارضی و نقش منطقه‌ای و جهانی دارد.

سردار سلامی گفت: امنیت سیستان و بلوچستان و مردمان آن به ویژه توسعه و پیشرفت این منطقه از اولویت‌های اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران است و مردمان این سرزمین همانند سایر مردم شرافتمند کشور به امنیت و حفظ آن دفاع اجتماعی و حرمت نوامیس اهمیت ویژه‌ای دارد و در این راه به افق‌های توسعه‌ای می‌اندیشند.

وی افزود: نظام, امنیت منطقه را با مشارکت گسترده عشایر و اقوام سرافراز بلوچ و سیستانی که در منطقه ریشه دارند و آب و خاک با حیات آنها گره خورده است، بدخواهانی که در صدد برهم زدن آرامش هستند را به خوبی می‌شناسند و ظرفیت برای این مهم خود مردم هستند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: و این برای سپاه راهبرد و استراتژی دقیقی است که بعد از شهادت سردار سرافراز شوشتری و براساس افکار ایشان شکل و سازمان‌دهی شده است.

سردار سلامی بیان کرد: این سرزمین، اقوام و طوایف نقش‌های جدی برعهده گرفته و در امنیت حضور گسترده‌ای دارند و امروز به برکت همین حضور، سیستان و بلوچستان در شاخص‌های امنیتی از رتبه‌های بسیار بالایی برخوردار بوده و این واقعیتی است که به خوبی دیده می‌شود.

وی افزود: توسعه در منطقه جریان دارد و نظام برای رفع محرومیت‌ها و ارتقاء استاندارد تلاش می‌کند تا همگام با سایر نقاط کشور این منطقه را نیز توسعه دهد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: هر جا امنیت وجود داشته باشد، زمینه توسعه و پیشرفت فراهم است و هر جا نا امنی است، امکان رشد و توسعه سلب می‌شود و این دو مفهوم تاثیر هم‌افزایی دارد.

سردار سلامی خاطرنشان کرد: راهبرد سپاه بر ادامه این شرایط است و به فضل دستاوردهای این استراتژی با مشارکت مردم نه فقط در این استان بلکه در سراسر کشور در حوزه دفاع و امنیت به صورت مردمی جلوه یافته است، ادامه خواهد داشت.

سطح اشراف اطلاعاتی سپاه وسیع است

وی با اشاره به اشراف اطلاعاتی سپاه در زمینه گروهک‌های تروریستی گفت: گروهک‌های تروریستی پای کوچک و پراکنده‌ای هستند که بهترین راهبردی که می‌تواند امنیت را گسترش دهد برقراری اشراف اطلاعاتی، رصد فعالیت‌های دشمنان و نفوذ به درون سناریو و آرزوهای آنان است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: اشراف اطلاعاتی علاوه بر بخش‌های متکی بر ساختارهای فنی است و مشارکت مردمی بر توسعه اشراف اطلاعاتی یک اصل است به طوری که مردم نسبت به محیط خود حساس بوده و غریبه‌ها و دشمنان را به خوبی می‌شناسند و مشارکت آنها سطح اطلاعاتی را ارتقاء می‌دهد.

سردار سلامی بیان کرد: تجربیات ما در سال‌های گذشته و خنثی کردن نقشه‌های دشمنان و توفیقات نظام در خنثی سازی توطئه‌ها و سطح بالای امنیت و پروژه‌های اشراف اطلاعاتی با تکیه بر مردم جواب داده است و به فضل الهی در شرایط کنونی، اشراف ما بر جریانات معاند کامل است و این اشراف امیدی فرا مرزی و داخلی است و این اشراف در مرز نیز وجود دارد.

وی تصریح کرد: سطح اشراف اطلاعاتی ما به گونه‌ای وسیع است که دشمنان ما بهتر آن را حس می‌کنند و خود ما هم این برآورد را داشته که دارای تسلط کامل در این مهم هستیم و سیستم‌های اطلاعاتی ما با واکنش‌های سریع و به موقع همواره توطئه‌ها را خنثی می‌کند.

اگر احساس شود کشور‌های همسایه قادر به انجام تعهدات نیستند مجبور به برخورد با دشمنان خود هستیم

‌‌جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در پاسخ به سئوالی درباره حوادث اخیر در سراوان و فرار گروهی از اشرار به داخل خاک پاکستان و اقدام سپاه پیرامون این موضوع گفت: معتقد هستیم که هر کشوری باید تعهدات خود را در قبال امنیت داخلی خود و کشور همسایه به رسمیت بشناسد، امنیت مرزی یک نیاز مشترک و مهم بین کشورهای همسایه است. اساس کار ما دخالت در امور هیچ کشور نیست اما اگر احساس شود که کشورهای همسایه قادر به انجام تعهدات خود نیستند مجبور به برخورد با دشمنان خود هستیم.

وی بیان کرد: گروه‌های پدافندی ما، گروه‌های معاند را همه جا و گروهک‌های تروریستی را دنبال و اگر آنان دست از شرارت برندارند با آنان برخورد کوبنده و قاطعی خواهد شد بنابراین توصیه می‌شود که به دامان نظام بازگشته و از اصل رأفت اسلامی برخوردار شوند و سپاه هم برای مواجهه با جریانات معاند، محدودیتی برای خود ندارد.
 

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
چين: ايران قدرتمندترين زرادخانه هاي موشکي خاورميانه را دارد.
ژنرال‌های آمریکایی در حوزه فرماندهی مرکزی آمریکا متفق‌القولند که شمار تسلیحات بالستیکی ایران بسیار زیاد است و ایران این قابلیت را دارد تا در میدان‌های نبرد تهدید نظامی واقعی و بزرگی باشد.
به‌ گزارش مشرق، وزارت دفاع چین گزارشی از قابلیت موشکی ایران منتشر کرد.

متن کامل گزارش وزارت دفاع چین از توانمندی موشکی ایران به شرح زیر است:

مرحله اول: طرح آغاز تولید موشک

اولین برنامه توسعه موشکی ایران به اواخر دوران رژیم پهلوی باز می‌گردد. در دوران حکومت شاه، ایران و اسرائیل برنامه «نفت در قبال سلاح» را توسعه دادند. در هنگام چهارمین جنگ خاورمیانه در سال 1973، اسرائیل، فناوری موشک بالستیک «جریکو1» را داشت تا به ایران در ساخت پایگاه تحقیق، توسعه، تولید، آزمایش موشک و نیز در طرح توسعه موشک‌های بالستیک میان برد با برد 1500 کیلومتر کمک کند اما این همکاری زیاد طول نکشید. بعد از انقلاب اسلامی 1979 ایران، اسرائیل خیلی سریع کارشناسان خود را از ایران خارج کرد و برنامه توسعه موشکی ایران نیز متوقف شد.

به‌دنبال جنگ ایران و عراق و استفاده عراق از حملات موشکی بالستیک علیه ایران، تهران به اندازه‌ای متحمل خسارت شد که از جامعه بین‌الملل درخواست کمک کرد. ایران به مدت 8 سال رقابت تسلیحات موشکی را با عراق آغاز کرد. موشک‌های ایران هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت به خوبی موشک‌های بالستیک عراق نبود. اختلاف بزرگ میان قابلیت موشک بالستیکی دو کشور عراق و ایران، نقش مهمی در استراتژی و سیاست‌های ایران به وجود آورد و عزم ایران را برای آغاز تحقیقات مستقل و توسعه موشک‌های بالستیک تقویت کرد.

در پایان جنگ ایران و عراق، طرح توسعه موشک‌های بالستیک ایران به منظور حفظ امنیت ملی و همچنین مهار رقبای بالقوه به اجرا در‌آمد. در طول این دوران، ایران با موفقیت شماری از موشک‌های بالستیک میان‌برد را تولید کرد و در زمینه فناوری چندمرحله‌ای نیروی محرکه و فناوری سوخت جامد، پیشرفت‌هایی را به دست آورد. ایران هم‌اکنون بعد از تلاشی 20 ساله، قدرتمندترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد، مجموع انواع موشک‌های فعال این کشور بیش از یک‌هزار و 500 عدد است. حتی ژنرال‌های آمریکایی در حوزه فرماندهی مرکزی آمریکا متفق‌القولند که شمار تسلیحات بالستیکی ایران بسیار زیاد است و ایران این قابلیت را دارد تا در میدان‌های نبرد تهدید نظامی واقعی و بزرگی باشد.

مرحله دوم: نوآوری در تولید موشک همچنان ادامه دارد

بعد از پایان جنگ ایران و عراق، ایران برنامه توسعه موشک بالستیک خود را آغاز کرد. ایران بعد از چند دهه پیشرفت‌های مدوام، موشک‌های بالستیک «شهاب-3»، «فاتح-110»، «زلزال 2» و دیگر موشک‌های میان‌برد با توانایی نفوذ، تحرک و دیگر قابلیت‌های کلیدی فنی را تولید کرد.

«شهاب 3» موشک بالستیک سوخت مایع با برد یک‌هزار و 280 کیلومتر با قابلیت حمل کلاهک یک‌هزار و 158 کیلوگرم به طور رسمی در سال 2003 وارد نیروهای مسلح ایران شد. «شهاب 3» با قابلیت بازدارندگی قوی، می‌تواند خاورمیانه و خلیج فارس را تحت پوشش قرار دهد. ایران به منظور مقابله با چالش‌ سامانه‌های ضدموشک آمریکا، «شهاب 3» ارتقا یافته را تولید کرد. موشک‌های «شهاب3» ارتقا یافته می‌تواند به طرز موثری مانع استفاده از سامانه ضدموشکی برای رهگیری پارامترهای مداری شود و همچنین به شکل موثری قابلیت نفوذی بالایی دارد.

از آن‌جایی که موشک‌های سری «شهاب 3» از فناوری پرواز تک‌مرحله‌ای استفاده می‌کنند، برد آنها محدود است. ایران به منظور تقویت برد موشک‌، فناوری نیروی محرکه پرواز دو‌مرحله‌ای را بررسی کرد. «فاتح 110» در مرحله اول از سوخت مایع و در مرحله دوم از سوخت جامد استفاده می‌کند و همین امر برد آن را به 2000 کیلومتر افزایش داده است. ایران در سال 2009، با موفقیت موشک‌های «زلزال 2» با سوخت جامد را آزمایش کرد. زمان آماده‌سازی برای پرتاب این موشک 30 دقیقه بود و دقت آن به 350 متر ارتقا یافت.

مرحله 3: پیروزی در آینده و رسیدن به هدف بلند‌مدت

در حال حاضر، ناوگان موشک‌های میان‌برد ایران می‌تواند همه پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه خلیج‌فارس را هدف قرار دهد. به طور کلی مسیر آینده توسعه موشک از سه جنبه زیر است:

توانایی نفوذ پیشرفته موشک: «شهاب 3» ارتقا یافته، بارزترین نمونه از تلاش موفقیت‌آمیز ایران برای رسیدن به این هدف است.

تقویت دقت برخورد موشک: از میان فناوری هدایت موشک، ایران احتمالاً از فناوری ردیابی داخلی، هدایت ماهواره‌ای و دیگر فناوری‌های پیچیده هدایت موشک و نیز از جدیدترین تکنیک‌های اصلاح‌شده استفاده می‌کند تا دقت موشک‌های خود را افزایش دهد.

تقویت قدرت احیای موشک: جدیدترین موشک‌های ایران از سوخت جامد استفاده می‌کنند. موشک‌های سوخت جامد، ساختار ساده‌ای دارند و می‌توانند برای طولانی‌مدت سوخت را ذخیره کنند، قابلیت مانور بهتری دارند، قابلیت پنهان شدن دارند و احتمال کشف آن‌ها بسیار پایین است. این احتمال وجود دارد که ایران موشکی را تولید کند که قدرت استتار بیشتری داشته باشد و استتار به مفهوم آن است که توانمندی موشک برای احیا تقویت شود.

به‌منظور ارتقای عملکرد تکنیکی و تاکتیکی موشک، بهبود برد، افزایش دقت، قابلیت نفوذ به قابلیت چشمگیر فنی و منابع مالی قابل‌توجهی نیاز است.

در واقع، در تولید موشک‌های بالستیک، آستانه فناوری موشک میان‌برد بالا نیست اما عبور از مشکلات کنونی همچون بهبود توانمندی نفوذ و دقت پرتاب موشک‌ها آسان نیست و اینها مشکلاتی است که ایران در توسعه موشک با آن روبه‌رو است. می‌توان این‌گونه بیان کرد که در آینده هرچه مشکلات پیش روی ایران بزرگ‌تر شود، سرمایه‌گذاری آن‌ها بیشتر خواهد شد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
چگونه مردم شستشوي مغزي مي شوند؟

«اشراف سیاه» جدیدترین اثر انتشارات هلال پنج شنبه 24 مهر همزمان با نشست موسسه موعود عصر(عج) در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی می شود.

 به گزارش مشرق، این اثر ترجمه کتاب تاویستاک نوشته جان کلمن نویسنده و نظریه پرداز مسائل فرهنگی و سیاسی جهان معاصر است، وی که خود یکی از اعضاء پیشین «MI 6» سازمان جاسوسی بریتانیا بوده است. از وی پیش از این نیز کتاب کمیته 300 در ایران ترجمه و منتشر گردیده است.

کتاب اشراف سیاه با ترجمه عباس کسکنی، در 35 فصل به بررسی نقش «تاویستاک» (انستیتو روابط انسانی تاویستاک) در دستکاری افکار عمومی به عنوان یکی از مراکز شست‌وشوی مغزی سخت و نرم فعال در لندن می پردازد. در واقع، «تاویستاک» بازوی جنگ روانی خاندان سلطنتی «انگلیس» است.

اعضای «تاویستاک» و دیگر مراکز مشابه آن در «آمریکا» و سایر نقاط جهان اعتقاد دارند که مردم باید به تلویزیون معتاد شده و هر روز تحت تأثیر مقدار معیّنی شست‌وشوی مغزی قرار گیرند. به این ترتیب است که آنها مردم را کنترل می‌کنند.

این کتاب، هر خواننده‌ی صاحب‌اندیشه و تأمّلی را وامی‌دارد تا دقیق‌تر از همیشه، به جهان پیرامون خود بنگرد و از کنار هیچیک از پدیده‌ها به سادگی نگذرد. مخاطب درخواهد یافت که چگونه، مجامع مخفی با استفاده از همه‌ی ابزار مدرن رسانه‌ای، سعی در کنترل ذهنی انسان‌ها و در نتیجه، استعمار و استثمار فکری و فرهنگی می‌کنند.

 «انتشارات هلال»، در کنار سایر آثار ویژه‌ی مطالعات فرهنگی خود که تاکنون غالب بر 31 مجلد می‌شود، این اثر را در 344 صفحه و با ترجمه عباس کسکنی روز پنج شنبه همزمان با نشست هشتاد و پنجم موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) با موضوع  سیر تحول و عمل ابلیس از هبوط آدم تا مجامع مخفی معاصر رونمایی می کند.

این مراسم از ساعت 14:30 روز پنج شنبه در سالن غدیر مرکز آفرینش‌های فرهنگی - هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب تهران برگزار می‌شود.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
براي آنهايي که دنبال مد و مد گرايي هستند
پيامبر گرامي اسلام(ص) فرموده است:«كسي كه خود را به قومي شبيه كند، پس از زمره آن قوم به حساب مي‌آيد» براي مثال، اگر فردي ناآگاهانه از مدي كه نماد«شيطان پرستي» است، استفاده كند در صورتي كه بيننده بدون پرس و جو، او را يك « شيطان پرست» بپندارد، در اينجا آن‌كه سزاوار سرزنش است، فرد مدگرا است، نه بيننده؛

به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، يكي از نيازهايي كه به شكل مستقيم با سن جواني ارتباط دارد كه هيچ گريزي از آن نيست، نياز به آراستگي است به‌طوري كه كليه جامعه‌شناسان و روانشناسان براين باورند كه جوانان در سن خاصي نياز به پوشيدن انواع خاصي از لباس و آرايش مو دارند تا بتوانند خودنمايي كنند و از طرفي لباس‌هايي كه مي‌پوشند داراي رنگ‌هاي شاد و جذاب باشد.

ما جواناني را مشاهده مي‌كنيم كه به شدت مدگرا هستند به طوري كه هر لباسي كه مد مي‌شود، تا آن را نخرند آرام و قرار ندارند و وقتي كه خريدند، بي‌صبرانه منتظر موقعيتي هستند كه آن لباس را بپوشند و ديگران آنها را ببينند.


  اين افراد وقتي وسايل خانه و مدل مو وآرايش صورت بخصوص لباسشان، مطابق مد باشد احساس خوبي مي‌كنند و اگر به دلايلي نتوانند از مد برخوردار شوند احساس غمگيني مي‌كنند يا حتي ممكن است احساس بدبختي كنند و آنها حاضرند به هر ترفندي كه ممكن است حتي با دعوا و مرافعه پول تهيه كنند، بعد به سراغ لباس و كفش و هرچيز ديگري كه مطابق مد توليد شده بروند و اگر چنانچه به فعاليت اقتصادي‌اي مشغول هستند نتيجه كليه فعاليت‌هاي خود را صرف اين امر كنند.
 
توجه بيش اندازه به مد سبب مي‌شود آنها نتوانند در بسياري از فعاليت‌هاي اجتماعي شركت كنند. اما زماني، اين مسئله نگران كننده مي‌شود و حتي در بسياري از موارد شكل بيماري به خود مي‌گيرد كه فرد از حالت عادي خارج شده و تمام فكر و ذهنش را به خود معطوف كند به‌نحوي كه در بسياري از مواقع باعث بروز انواع بيماري و ناهنجاري مي‌شود.

 براي مثال كساني كه بيش از اندازه به زيبايي خود اهميت مي‌دهند يا دچار اعتماد به نفس كاذب مي‌شوند يا اينكه اعتماد به نفس خود را به شكل كامل از دست مي‌دهند كه هر دوي اين حالات مي‌تواند خطرناك باشد و عموما در خانواده به اندازه كافي توجه و محبت دريافت نكرده‌اند و اگر در محيط خانواده با بي‌توجهي اعضا مخصوصا والدين رو به رو شوند بديهي است كه سعي خواهند كرد تا اين حس طبيعي تمايل به تاييد و تحسين را به نوعي ارضا كنند.
 
وقتي فردي از عزت نفس پاييني برخوردار باشد حاضر است به هر نوع ممكن از وجودش استفاده نمايد تا به اهداف كوچك و بزرگش دست يابد. وقتي فردي وجود روحي و معنوي و حتي در مواردي آگاهي هم ندارد ساده‌ترين راه را براي ارائه به منظور جلب توجه، حتي از راه منفي طي مي‌كند.

حال چرا و چگونه بعضي از جوانان بسيار مدپرست مي‌شوند؟

دلايلي كه باعث مي‌شود فرد از مد پيروي كند عبارت است از: تنوع طلبي و نوگرايي: استقلال طلبي، تنوع دوستي، هيجان خواهي و نوگرايي از جمله ويژگي‌هاي دوران جواني است. البته در سن نوجواني نيز داشتن تمايل نوگرايي و امروزي شدن باعث مي‌شود كه فرد از هنجارهاي پيشين خود فاصله بگيرد و به هويتي متفاوت از ديگران دست پيدا كند. پس افرادي كه ميل به تازه جويي و تازه خواهي دارند از مد پيروي مي‌كنند. اگر اين ميل در آنها خيلي زياد باشد آنان به دنبال مدهاي عجيب و غريب مي‌روند چرا كه براي آنها فقط متفاوت بودن مطروح است نه زيبايي.

مدگرايي و همانند سازي: همانند سازي فرايندي ناهشيار است كه فرد، طي آن ويژگي‌ فرد ديگري را براي خود سرمشق قرار مي‌دهد و با تقليد از نگرش‌ها و ويژگي‌ رفتاري وي احساس مي‌كند كه مقداري از قدرت و كفايت او را نيز به دست آورده است. همانند سازي مي‌تواند با شخصيت‌هاي معروف گذشته، هنرپيشه‌هاي سينما، نوازندگان و آواز خوانان و يا گروه‌هاي مختلفي مانند«هيپي»‌ها باشد و فرد، خود را از نظر ظاهري شبيه آنها ساخته، در شيوه لباس پوشيدن و طرز رفتار با آنان همانند سازي كند.

رقابت و چشم و همچشمي با ديگران: انگيزه رقابت وچشم و همچشمي با ديگران، از ديگر عوامل پيروي از مد در بين جوانان و نوجوانان محسوب مي‌شود.


مدگرايي و التزام ناشي از دوستي: يكي از عوامل پيروي از مد اين است كه جوانان و نوجوانان براي اينكه مورد تمسخر و تحقيردوستان قرار نگيرند از مدهاي رايج پيروي مي‌كنند.

مدگرايي و جلب توجه ديگران: افرادي هستند كه با تعويض و تغيير هر روزه لباس و آرايش خود وخريدن لباس‌هاي گرانقيمت ومد روز، درصدد جلب توجه ديگران برمي‌آيند.

مدگرايي و تشخص طلبي: برتري جويي و تشخص طلبي از ديگر عوامل پيدايش مد در بين جوانان است. افرادي كه خود را برتر از ديگران و مربوط به قشر مرفه جامعه مي‌دانند، سعي مي‌كنند اين برتري را درگويش، لباس پوشيدن، محيط آرايي و سبك آرايش و زيور آلات خود نشان دهند و لذا مدهاي جديد را مطرح مي‌كنند.

جنبه رواني و مدگرايي: كمبود محبت، تزلزل شخصيت و هويت يابي و تبليغات رسانه‌اي از علل گرايش به مد مي‌باشد. گسترش وسايل ارتباط جمعي بويژه ماهواره و فناوري‌هاي جديد رايانه‌اي باعث شده كه جوانان با جوامع و فرهنگ‌هاي گوناگون ارتباط برقرار كنند. در نتيجه باعث تقليد كوركورانه آنها از ظواهر، آن‌هم در حد افراطي شود و همچنين باعث شده تا جوانان و نوجوانان به رفتارها و هنجارهاي متضاد با ارزش‌هاي اعتقادي و باورهاي دروني خويش رو آورند. اين خطرناكترين حالت مدگرايي است و جامعه را از درون تهي مي‌كند و در واقع عقيده‌ اسلامي جوانان و نوجوانان را ربوده و جوانان را در اختيار غرب مي‌گذارد.
 
پيامبر گرامي اسلام(ص) در اين زمينه فرموده است:«كسي كه خود را به قومي شبيه كند، پس از زمره آن قوم به حساب مي‌آيد» براي مثال، اگر فردي ناآگاهانه از مدي كه نماد«شيطان پرستي» است، استفاده كند در صورتي كه بيننده بدون پرس و جو، او را يك « شيطان پرست» بپندارد، در اينجا آن‌كه سزاوار سرزنش است، فرد مدگرا است، نه بيننده؛ زيرا آن شخص با استفاده از چنين مدي، خود را در معرض تهمت ديگران قرار داده است. و اين از خطرناك‌ترين عوارض مدگرايي است كه دين و عقيده و باور را از انسان مي‌گيرد.
 
علاوه بر اين يكي از نتايج مستقيم روي آوردن به مد و وابسته شدن به آن گرايش به تجمل‌گرايي است. اين تجمل‌گرايي نيز در اقتصاد كشورها تاثيرات مخربي خواهد داشت. يكي از بهترين راه‌هايي كه مي‌توان مدپرستي را در حد تعادل نگه داشت، داشتن روش تربيتي مناسب در خانواده و مدرسه است. براي داشتن جواناني شاد، توانا، بالنده، با اعتماد به نفس و مهم‌تر از همه با ايمان بايد از همان ابتداي كودكي شروع كنيد. فردا دير است.
 
همچنين والدين سعي كنند دانش‌آموزان و دانشجويان را وارد بازار كار كنند تا راه به دست آوردن پول را ياد بگيرند و بدانند درآمد خود را درست خرج كنند، از اين طريق آنها مسئوليت‌پذير مي‌شوند و ديگر فقط مصرف كننده نيستند و به موجودي متعادل از نظر توليد ومصرف تبديل مي‌شوند. پس پدر ومادرها هشيار باشيد!درنهايت بايد اين نكته مهم را فراموش نكنيد كه دست اندركاران مد و برنامه‌هاي ماهواره طبق اصول سودجويانه خود درصدد شستشوي مغزي شما و شكل دادن به برنامه‌ ذهني شما هستند.
 
اين باعث مي‌شود كه شما قدرت خلاقيت و هويت خود را از دست بدهيد. در حالي كه شما با فرديت خاص خودتان آفريده شده‌ايد و بايد مطابق توانمندي‌ها و نيازهاي خودتان شكل بگيريد و رفتار كنيد. پس اگر از ماهواره، تلويزيون، مجله وساير وسايل ارتباط جمعي استفاده مي‌كنيد هشيارانه به همه چيز نگاه كنيد و اجازه ندهيد ذهنتان اسير مد شود. و بايد سعي كنيد كه فقط مصرف كننده محصولات غرب نباشيد و تلاش كنيد كه از خود موجودي متفكر و توليد كننده بسازيد . در ضمن از مواهب مد و فناوري هم بهره‌مند شويد.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : پنج شنبه 24 مهر 1393
حمايت مستقيم تركيه از داعش
سردار کوثری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد
رئیس کمیته دفاعی مجلس با اشاره به اینکه حمایت‌های مستقیم ترکیه به داعش ثابت شده است، گفت: داعش در ترکیه آموزش می‌بیند و از مرزهای این کشور برای ورود به سوریه نیز استفاده می‌کند.
"سردار اسماعیل کوثری" نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته دفاعی مجلس در گفتگو با خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران در رابطه با رویکرد جمهوری اسلامی ایران در قبال رفتارهای ترکیه در کوبانی اظهار داشت: دستگاه دیپلماسی رایزنی‌های خود را در رابطه با این موضوع پیگیری می‌کند و ما روی این موضوع حساس هستیم و کوتاه نخواهیم آمد و اینکه چه نتیجه‌ای گرفته می‌شود، آن بحثش جداست. 

 
وی افزود: ترکیه در خیال آن است که بتواند امپراطوری عثمانی را راه‌اندازی کند اما سخت در اشتباه است زیرا آن دوران گذشته است و باید با واقعیت کنار بیاید و بداند که ملت‌ها آگاهانه در سرنوشت کشور خود تصمیم‌‌گیری می‌کنند و باید ترکیه سیاست‌هایش را با این مسائل مشخص کند. 
 
رئیس کمیته دفاعی مجلس ادامه داد: اگر مسئولان سیاسی ترکیه در خیالند که می‌توانند دولت سوریه را از بین ببرند تا حکومت دلخواه خود را در آنجا حاکم کنند در یک اشتباه بزرگی به سر می‌برند. 
 
وی در پایان با اشاره به اینکه حمایت‌های مستقیم ترکیه به داعش ثابت شده است، خاطرنشان کرد: داعش در ترکیه آموزش می‌بیند و از مرزهای ترکیه برای ورود به سوریه نیز استفاده می‌کند.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : سه شنبه 22 مهر 1393
واقعه غدير منطق مستحكم اسلام در نفي نگاه سكولار است

هبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم:

آیت‌الله خامنه‌ای فرمودند:شیعه و سنی نباید با توهین به مقدسات و تحریک احساسات یکدیگر به دشمنی دشمن کمک کنند، اگر کسی در این زمینه آتش افروزی کند، یقینا به آمریکا و انگلیس خبیث و صهیونیست که پدید‌اورندگان داعش و القاعده‌اند کمک می کند.
به گزارش گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) در خجسته عید سعید غدیر در دیدار با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، «نصب امیرمؤمنان به امامت» و «توجه و پرداختن اسلام به سیاست و حکومت» را دو مفهوم اساسی واقعه غدیر خم خواندند و با تأکید بر ضرورت حیاتی اتحاد و همبستگی مسلمانان افزودند: هرکسی و هر اقدامی که موجب تحریک احساسات طرف مقابل و اختلاف شیعه و سنی شود، به «امریکا، انگلیس خبیث و صهیونیزم» یعنی بوجود آورندگان جریان جاهل، متحجر و وابسته تکفیری کمک می‌کند.

حضرت آیت الله خامنه ای با تبریک عید بزرگ غدیر، واقعه مهم و پرمغز غدیر خم را جزو مسلمات تاریخ اسلام خواندند و خاطرنشان کردند: هیچ یک از پیروان فرق اسلامی در «اصل وقوع غدیرخم و جمله شریف پیامبر ختمی مرتبت» یعنی من کنت مولاه فهذا علی مولاه تردیدی ندارد.

ایشان افزودند: شبهاتی نیز که اکنون درباره معنای این جمله تاریخی، به ذهن نو کیسه گان فکری می رسد همان حرفهای هزار سال پیش است که علمای بزرگ، به آنها پاسخ داده اند.

رهبر انقلاب با اشاره به معنای رایج جمله شریف پیامبر در غدیر خم یعنی نصب امیرمؤمنان به امامت و نیز وصایت پیامبر افزودند: این جمله معنای مهم دیگری هم دارد که نباید مورد غفلت قرار گیرد و آن پرداختن اسلام به امر حکومت و سیاست امت است.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تبلیغات هدفمند دشمنان امت اسلامی برای جدا کردن اسلام از سیاست و منحصر کردن دین شریف در مسائل شخصی و خصوصی افزودند: واقعه غدیر خم، منطق روشن و مستحکم اسلام در نفی این نگاه سکولار است چرا که غدیر خم مظهر توجه و تأکید اسلام بر حکومت داری و سیاست به شمار می رود.

رهبر انقلاب با نفی نگاهی که مسئله نصب امیرمؤمنان بدست پیامبر عظیم الشأن اسلام را فقط به معنای نصب جنبه های معنوی می داند افزودند: جنبه های معنوی قابل نصب نیست و معنای حقیقی این واقعه مبارک، توجه به امر حکومت و مدیریت جامعه است و این درس بزرگ غدیر برای مسلمانان است.

حضرت آیت الله خامنه ای، مسئله غدیر را، مسئله ای اعتقادی و پایه و اساس تفکر شیعه برشمردند و در عین حال افزودند: جای بحث و بررسی منطق قوی و حجت قاطع شیعه در باب غدیر خم، محافل علمی و تخصصی است و نباید این موضوع، در زندگی عمومی مسلمانان و برابری و برادری آنان اثر منفی بگذارد.

رهبر انقلاب از همین زاویه، به بررسی سیاست اصلی مستکبران یعنی ایجاد اختلاف میان فرق اسلامی بویژه شیعه و سنی پرداختند و خاطرنشان کردند: بروز اختلاف میان مسلمانان، طبعاً باعث می شود همت، نیرو و انگیزه های آنان صرف دعواهای داخلی شود و به دشمنان بزرگ و اصلی خود توجهی نکنند و این، همان هدفی است که استعمار و استکبار، برای آن، برنامه ریزی کرده است.

حضرت آیت الله خامنه ای، مقابله با «تفکر جذاب و جهت بخش جمهوری اسلامی» را عامل اصلی سرمایه گذاری بیشتر استکبار در زمینه ایجاد اختلاف میان مسلمانان برشمردند و خاطرنشان کردند: امریکا، صهیونیزم و «متخصص کهنه کار تفرقه انگیزی یعنی دولت خبیث انگلیس»، پس از پیروزی انقلاب، تلاشهای خود را برای اختلاف انگیزی و انحراف اذهان شیعه و سنی از دشمنان اصلی، به شدت افزایش داده اند.

 رهبر انقلاب بروز جریان تکفیری در عراق، سوریه و برخی کشورهای دیگر را حاصل برنامه ریزی مستکبران برای ایجاد اختلاف در میان مسلمانان خواندند و افزودند: آنها القاعده و داعش را برای تفرقه انگیزی و «مقابله با جمهوری اسلامی» ایجاد کردند اما اکنون دامن خودشان را گرفته است.

ایشان با اشاره به حوادث جاری در منطقه افزودند: نظر دقیق و تحلیلی به این حوادث نشان می دهد امریکا و هم پیمانانش در تلاشهایی که به دروغ مواجهه با داعش اسم گذاری کرده اند، بیشتر از آنکه درصدد نابودی نطفه های این جریان باشند، متوجه تفرقه انگیزی و ایجاد دشمنی میان مسلمانان هستند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: هرکسی به اسلام پایبند است و حاکمیت قرآن را قبول دارد چه شیعه باشد چه سنی، باید آگاه باشد که سیاستهای امریکایی – صهیونیستی، دشمن واقعی و اصلی اسلام و مسلمانان است.

رهبر انقلاب، مراقبت و پرهیز کامل از تحریک احساسات فرق دیگر را وظیفه مهم همه مسلمانان برشمردند و افزودند: شیعه و سنی بدانند هر اقدام یا حرفی از جمله توهین به مقدسات یکدیگر، باعث حساسیت برانگیزی و آتش افروزی می شود و این قطعاً به سود دشمن مشترک همه مسلمانان است.

حضرت آیت الله خامنه ای در پایان سخنانشان با اشاره به شکست همه توطئه های زورگویان جهانی در 35 سال اخیر تأکید کردند: دشمنان این ملت، به فضل الهی، این بار هم شکست خواهند خورد و همه مسلمانان که در ایران اسلامی زندگی می کنند، همچنان آگاه و بصیر به وظایف خود عمل خواهند کرد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : سه شنبه 22 مهر 1393
نقش سپاه قدس ايران در مبارزه با داعش
سردار جوانی تشریح کرد:
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف حضور ائتلاف مدعی مبارزه با داعش را مورد بررسی قرار داد.

نقش سپاه قدس ایران در مبارزه با داعش/ چرایی‌وچگونگی حمایت از عراق و سوریهبه گزارش مشرق، سردار یدالله جوانی در گفت‌وگویی درباره عکسی که اخیراً از سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس در کنار تعدادی از نیروهای پیشمرگه در شمال عراق منتشر شده است، گفت: سرلشکر سلیمانی یک چهره شناخته شده جهانی و از یادگاران دوران دفاع مقدس است و سبک فرماندهی ایشان همان سبک فرماندهی در دوران دفاع مقدس است؛ و نگاهی به آن دوران نشان می دهد که فرماندهانی مانند قاسم سلیمانی و شهدایی مانند خرازی و همت و باکری حضور میدانی داشتند، و در عملیات و مواقع منطقه آزادسازی مناطق، در خط مقدم حضور پیدا می کردند.

وی تأکید کرد: امروز حمایت ما از مردم کشورهای عراق و سوریه صادقانه است و کسانی که در این عرصه کمک و پشتیبانی می کنند و مشاوره می‌دهند، به طور طبیعی در صحنه حضور می‌یابند و این هم به صفا و صداقت و روحیه جهادی و شهادت‌طلبی آن‌ها بر می‌گردد که این راه را یک حرکت مقدس می‌دانند.

وی اظهار کرد: ما امروز با توطئه‌ای از جانب آمریکایی‌ها علیه جهان اسلام و متاسفانه با بهره‌گیری از برخی ظرفیت‌های جهان مواجه هستیم.

جوانی گفت: مقام معظم رهبری، گروه تروریستی - تکفیری داعش و دیگر گروه‌های تروریستی را فریب خوردگان می دانند؛ با بررسی ساختار داعش متوجه می شویم که سرکردگان این گروه عناصر وابسته بوده و سرویس های (جاسوسی) جهانی پشت سر آن‌ها هستند، و ارتباطات آن‌ها مشهود است؛ ما شاهد حمایت‌های عربستان، قطر و ترکیه و رژیم صهیونیستی از داعش در سوریه و عراق هستیم.

وی افزود: امروزه برخی منابع غربی اطلاعاتی در خصوص ارتباطات رژیم صهیونیستی با گروه‌های تکفیری - تروریستی از جمله داعش در منطقه جولان فاش کرده‌اند، به عنوان مثال وقتی ابوبکر بغدادی سرکرده داعش به صراحت اعلام می‌کند که دشمن ما شیعه است و ما کاری با اسرائیل (رژیم صهیونیستی) نداریم در حقیقت این همان خواسته رژیم صهیونیستی است؛ لذا این بیانگر آن است که سرکردگان این گروه‌ها سرسپردگان بیگانگان هستند و متاسفانه آن‌ها از این ظرفیت علیه جهان اسلام استفاده می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در سایه چنین وضعیتی نیروهایی که از جمهوری اسلامی به کمک عراقی‌ها و سوری‌ها رفته‌اند، صادقانه به آن‌ها کمک می‌کنند و به این طریق نماینده گان ملت ایران در کنار برادران سوریه و عراق هستند و از آن‌ها حمایت می‌کنند تا آن‌ها بتوانند با دشمنان اسلام و فریب خوردگان مبارزه کنند که البته شاهد رقم خوردن پیروزی‌هایی در این عرصه هستیم، و به اعتقاد خیلی‌ها اگر بغداد سقوط نکرد به خاطر حضور و کمک جمهوری اسلامی ایران بود.

جوانی گفت: افرادی چون سردار سلیمانی و دیگران که قدم در این عرصه گذاشته‌اند در حقیقت این راه را آگاهانه انتخاب کرده‌اند و می ‌انند که این مسیر خطرهایی جدی دارد و می‌تواند به شهادت و ... منجر شود؛ لذا این صداقت و پایداری علاوه بر ایجاد انگیزه و روحیه باعث ایجاد جبهه ای واحد می‌شود.

وی درباره تلاش داعش برای تصرف شهر مرزی خانقین و واکنش ایران به این امر نیز گفت: گرچه در حوزه عملیات روانی برخی عناصر داعش بحث تهدید ایران را مطرح می‌کنند اما عناصر اصلی و سرکردگان و کسانی که در واقع هدایت این جریان را به عهده دارند، خوب می‌دانند که هرگونه اقدام علیه ایران یا نزدیک شدن به مرز جمهوری اسلامی و یا اقدام در داخل ایران از جانب این گروه ها نوعی خودزنی تلقی می شود؛ ما در زمان هشت سال دفاع مقدس با وجود توان بالای ارتش عراق و حمایت های گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی که از این ارتش می‌شد، توانستیم بر آن پیروز شویم.

وی ادامه داد: به هر حال جمهوری اسلامی ایران به صراحت موضع خود را اعلام کرده و حتی برخی مناطق در داخل عراق و برخی مناطق کردنشین این کشور را به عنوان خط قرمز خود برشمرده است و خلاصه جمهوری اسلامی اجازه نمی دهد که ناامنی را به سوی مرزهای ما بیاورند. روند تحولات هم نشان داده که هروقت حمایت‌های جمهوری اسلامی با اقدامات مردمی مناطق درگیر همراه شده نتایج مطلوب حاصل شده است و پیشروی‌های داعش در برخی مناطق نیز به نقشه‌های پیچیده موجود در منطقه برمی‌گردد که متاسفانه ترک‌ها هم در آن نقش دارند.

جوانی با اشاره به ماجراجویی‌های داعش در سوریه و عراق در چند ماه اخیر گفت: بررسی و مطالعه روند تحرکات داعش طی چند ماه گذشته نشان می‌دهد که این گروه در سوریه با شکست‌های سنگینی مواجه شد، در حالی‌که تصور می‌کرد می ‌واند شهرهای بزرگ را به تصرف دربیاورد و دایره نفوذ خود را گسترش دهد و حتی ساقط کردن دمشق از برنامه‌های این گروه بود، اما با شکست مواجه شد.

وی تأکید کرد: داعش با یک توطئه پیچیده در عراق تحرکاتی را داشت و در یک دوره زمانی کوتاه موفق شد که در سه استان صلاح‌الدین، نینوا و الانبار شهرهای بزرگی مانند تکریت و موصل را تصرف کند؛ این گروه تصور می کرد که با شرایط به وجود آمده می تواند بر سامرا، بغداد و مناطق راهبردی دیگر تسلط پیدا کند.

وی ادامه داد: اما تحولات در ماه‌های گذشته نشان می‌دهد که حرکت داعش متوقف شده است و اگر این گروه به کوبانی و مناطق دیگر در شمال عراق رفته است، در مقابل از برخی مناطق دیگر خارج شده است.

 شیوه داعش استفاده از سپر انسانی است

جوانی ادامه داد: چون شیوه داعش رفتن به میان مردم و استفاده از سپر انسانی است، طبیعی است که مبارزه با این گروه زمان‌بر است و هم دولت سوریه و هم عراق بر این اعتقادند که باید در برخورد با داعش از روش‌هایی استفاده کنند که غیرنظامیان کمترین آسیب‌ها را ببیند.

ایران معتقد است که آمریکا به دنبال مبارزه با تروریسم نیست - See more at: http://fa.alalam.ir/news/1639842#sthash.Wi6YCr83.dpuf



وی درباره ائتلاف ضد داعش که آمریکایی ها مطرح کرده اند، گفت: روش و شیوه اقدام ائتلاف ضد داعش به گونه ای نیست که به نتیجه برسد.

ایران معتقد است که آمریکا به دنبال مبارزه با تروریسم نیست 

وی درباره کمک‌های ایران به دولت عراق در مقابله با تهدید تروریستی داعش گفت: جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا براین اعتقاد بود که یک توطئه بین المللی و منطقه‌ای در حال اجرا است.

جوانی تأکید کرد: اسناد و مدارکی فراوانی نیز موجود هست مبنی براین‌که پشت صحنه این گروه‌هایی که با عناوین مختلف فعالیت‌هایی را آغاز کرده‌اند، آمریکا، کشورهای اروپایی، رژیم غاصب اسرائیل و برخی دولت‌های عربی در منطقه قرار دارند.

وی درباره واقعیت نقش ایران درحمایت از دولت عراق در مقابله با داعش گفت: جمهوری اسلامی با چنین تحلیلی از اوضاع، خود را در کنار دولت های و ملت های مشروع در منطقه قرار داد، در سوریه اعلام کرد که از دولت قانونی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه حمایت می‌کند و این حمایت همزمان از ملت سوریه نیز است چون سوریه در معرض یک توطئه قرار گرفته است و همچنین عراق.

وی اظهار کرد: مسؤولان جمهوری اسلامی ایران بارها رسما این موضع را اعلام کرده‌اند که از ملت‌ها و دولت‌های قانونی عراق و سوریه حمایت می‌کنند، این کمک‌ها نوع و کم و کیف آن به شکل حضور مستشاری، مشاوره ای، انتقال تجربیات بوده است.

جوانی افزود: ایران با تجارب خود در طول سی و شش سال گذشته و در دوران جنگ تحمیلی و در برخورد با گروه‌های شورشی را به ملت‌های سوریه و عراق کمک کرده است، و این تجارب ملت ایران از سوی نیروی قدس سپاه پاسداران منتقل شده و توانسته مردم عراق و سوریه را به صحنه بیاورد ودرکنار دولت ها قرار داده است و بصیرت و شناخت حاصل شده است.

وی افزود: پشتیبان اصلی دولت بشار اسد در سوریه مردم این کشور هستند که این مساله خود را در انتخابات نشان داد.

وی درباره عراق نیز گفت: مردم عراق بعد از یک سری تحولات در عراق به صحنه آمدند و با آموزش‌ها و تجارب و مشاوره‌ها وکمک‌های جمهوری اسلامی، توانستند حرکت داعش و دیگر گروه های تروریستی را متوقف کنند.

جوانی تصریح کرد: امروزه اگرچه درعراق و سوریه شاهد ناامنی درنتیجه تحرکات داعش هستیم، ولی اگرچه تا چند ماه قبل شاهد نزدیک شدن گروه های تروریستی به نزدیک دمشق بودیم ولی امروزه شاهدیم که تحرکات آنان در ریف دمشق بسیار محدود است و آن‌ها به سمت مناطق شمالی رفته و در شهر کوبانی هستند و در نزدیک مرزهای ترکیه، ترک ها احساس نگرانی کرده اند و در عراق نیز از بغداد فاصله گرفته‌اند و به مناطق شمالی در استان نینوا رفته‌اند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا عقب نشینی داعش از اطراف دمشق و رفتن به سمت کوبانی درشمال سوریه یک نقطه میدانی مثبت است، گفت: در سوریه عقب نشینی های داعش از برخی مناطق تحت سلطه خود به اجبار صورت می گیرد وآن ها در نهایت باید این مناطق را ترک می کردند و رفتن آن ها به سمت شهر کوبانی از روی اختیار نبوده، بلکه از روی فشار عقب نشینی کردند و در عراق نیز داعش در اطراف بغداد و سامرا بودند و در استان های الانبار و صلاح الدین، ارتش عراق و نیروهای مردمی در ماه های گذشته توانستند بسیاری از مناطق را پاکسازی کنند و آن ها مجبور شدند به سمت مناطق شمالی حرکت کنند.

جوانی در پاسخ به این سوال که آیا نقش ایران بعد از تشکیل ائتلاف بین المللی ضد داعش به رهبری آمریکا در عراق تغییر کرده است یا همچنان مانند گذشته فعال است، اظهار داشت: ایران از ابتدای شروع بحران در سوریه و عراق خود را در کنار ملت عراق و سوریه قرار داد.

وی تصریح کرد: ایران حرکت آمریکایی‌ها را اصالت‌دار نمی‌داند و معتقد است که آمریکایی‌ها در منطقه به دنبال مبارزه با تروریسم نیستند و یک دهه قبل و بعد از یازدهم سپتامبر منطقه با شعار مبارزه با تروریسم به عراق و افغانستان حمله کردند، اما نگاه آنان و هم پیمانان‌شان به تروریسم نگاه ابزاری است.

وی گفت: اسناد و مدارک بسیار زیادی هست که گروه‌های سلفی و تکفیری در سوریه و عراق با مدیریت آمریکایی‌ها و سرویس‌های جاسوسی آمریکا واروپایی و کشورهای عربی و برخی از کشورهای همجوار سوریه و عراق شکل گرفتند و حمایت مالی و تسلیحاتی شدند و طبق فرموده مقام معظم رهبری آن‌ها نیت سالمی ندارند؛ از این رو جمهوری اسلامی درچنین ائتلافی شرکت نمی‌کند.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: که جمهوری اسلامی ایران در چنین شرایطی صحنه را رها نمی‌کند، زیرا این خود یک نوع توطئه دیگری است و دفاع جمهوری اسلامی از ملت‌ها در منطقه مبنایی و اصولی است و صادقانه از دولت‌های مشروع و قانونی حمایت می‌کند و این روند را ادامه می‌دهد و در نهایت پیروز این صحنه ملت‌ها هستند و ملت سوریه و عراق دراین زمینه موفق خواهند بود.

وی درباره وضعیت شهر کردنشین کوبانی و تماشاچی بودن ترکیه نیز گفت: گرچه ترکیه اعلام کرده که به ائتلاف ضد داعش ملحق می‌شود اما رفتار دولتمردان ترکیه نشان می‌دهد که هدف اصلی آن‌ها از این صف‌آرایی و آرایش نظامی، مقابله با داعش نیست و اظهارات اردوغان مبنی بر این‌که اولویت نخست ترکیه سقوط دولت سوریه و نظلام بشار اسد است، این ثابت می‌کند که اولویت نخست ترکیه داعش نیست؛ بویژه این‌که آنکارا در شکل‌گیری گروه‌های تروریستی بویژه گروه‌های تشکیل دهنده داعش نقش مهمی داشته است و برخی مناطق ترکیه اردوگاه‌های نظامی این گروه‌ها بوده است و عناصر تروریستی از بسیاری از کشورها برای ملحق شدن به گروهک تروریستی داعش و دیگر گروه‌های تروریستی ابتدا وارد ترکیه می‌شدند و ترکیه نقش هماهنگ کننده داشته است. حتی ترک‌ها مجروحان تروریست‌ها را مداوا کرده‌اند و به آن‌ها آموزش و تجهیزات داده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها (اوباما و جان کری) نیز چنین موضعی در قبال کوبانی گرفته و اعلام کرده‌اند که سقوط کوبانی برای آن‌ها نگران کننده نیست؛ آن‌ها اعلام کردند که در کنار مبارزه با داعش، "معارضان میانه‌رو" را برای فشار بر بشار اسد مورد حمایت قرار می‌دهند، که ترکیه مبارزه با داعش در کوبانی را مشروط به آن می‌دانند؛ لذا این حقایق نشان می‌دهد که یک بازی در میان است و جریان و ائتلاف ضد داعش بیشتر نمایشی است هرچند که بمبباران‌هایی نیز از سوی آن‌ها صورت می‌گیرد.

 اشتباه راهبردی ترکیه در کوبانی

جوانی تأکید کرد: به عقیده من این هم یک اشتباه راهبردی دیگری است که دولتمردان ترکیه دارند انجام می‌دهند؛ صاحبنظران و کارشناسان که تحولات منطقه را تحلیل و رصد می‌کنند بر این اعتقاد هستند که اردوغان و دولت ترکیه در طی این سال‌ها اشتباهات راهبردی متعددی را مرتکب شده‌اند.

وی افزود: این حرکت هم که به نوعی نمایشی است و ترکیه تماشاگر صحنه است؛ و امروزه یک نوع فاجعه انسانی درکوبانی در حال رخ دادن است گریبان ترکیه را خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: ما در روزهای اخیر می‌بینیم که در ترکیه در مناطق کردنشین در دیگر مناطق محل سکونت علوی‌ها، چه تحولات درگیری‌ها و رویارویی‌هایی رخ داده وقتی ترکیه اعلام می‌کند می‌خواهد با داعش مبارزه کند و داعش نیز شهرعین العرب و کوبانی را درمحاصره قرار داده و فشارهای زیادی و تعداد قابل توجهی را کشته و یا مجروح کرده است، درحالی که خود کردهای ترکیه درصدد کمک و حمایت هستند، دولت وارتش ترکیه مانع می‌شود؛ یعنی نشان می‌دهد اساسا نه تنها تماشگر هست بلکه مانع هم می‌شود.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: این مساله نشان می‌دهد که صداقت وجود ندارد، این کارها نمایشی است و هدف چیز دیگری است؛ که خود اردوغان هدف اولیه خود را ساقط کردن دولت بشار اسد می داند؛ و در واقع به ما تفهیم می‌کند که اساسا بحث ائتلاف و پیوستن بدان یک برنامه‌ریزی جدید برای مداخله در منطقه به شکل‌دیگری است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ایران در قبال تحولات پیرامون خود مانند داعش یا حوادث مرزهای شرق، جیش العدل، طالبان افغانستان و پاکستان و افزایش تهدیدات در ایران، اقدامی می‌کند یا خیر؟ اظهار کرد: با یک نگاه اجمالی به منطقه متلاطم و پرتحول غرب آسیا، درمی‌یابیم که ایران باثبات‌ترین و امن‌ترین کشور است که مردم مشغول کسب و کار و تجارت و رفت‌وآمد و سفر هستند و در سال‌های اخیر به ندرت شاهد برخی حوادث بودیم وحادثه اخیر در سراوان که منجر به شهادت چند تن از اعضای نیروی انتظامی شد، مسائل جدیدی نیست هر ازچندی برخی از اشرار و گروه‌ها به دلیل حضور در پاکستان یا افغانستان تحرکاتی را انجام می‌دادند.

وی افزود: این نیست که بگوییم چون در منطقه غرب و در عراق چنین وضعیتی به وجود امده ما با پدیده جدیدی روبرو هستیم، چه بسا جریان گروهک جند الشیطان عبدالمالک ریگی قبل از حوادث عراق، اتفاق افتاده بود. چون عقبه این گروهک‌های تروریستی چه در عراق و سوریه چه در جنوب شرق ایران خصوصا در داخل افغانستان و پاکستان کشورهای مشخص یا سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای منطقه عربی یا اروپایی و امریکایی موساد رژیم صهیونیستی هستند.

جوانی اظهار کرد: طبیعی است که این‌ها یک سری ارتباطاتی را برقرار و سعی کنند این مناطق را ناامن کنند اما به لحاظ فکری برخی از این گروه‌های تکفیری از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و برخی رسانه‌ها زمینه‌های مشترک فکری دارند، و با نفوذ برخی از عناصر تلاش می‌کنند سلسله کارهایی را در کشور ما انجام دهند.

وی تأکید کرد: اما خوشبختانه در سال‌های گذشته هم در مناطق شمال غرب کشور و هم مناطق کردستان کرمانشاه ایلام هم در حاشیه جنوبی کشور در سواحل خلیج فارس و مناطق محل سکونت برادران اهل سنت ما یا در منطقه سیستان و بلوچستان محل سکونت برادران اهل سنت،علیرغم کار و تلاش بسیار زیاد آنان در حوزه مسائل فکری که بتوانند یک نوع تحرکی ایجاد کنند به خاطر بصیرت و آگاهی ملت ایران و اقوام ایرانی و پیروان مذاهب دیگر، گروه‌های تروریستی وابسته نتوانستند در میان مردم ما از موقعیت و پایگاه مردمی برخوردار شوند؛ لذا آن‌ها به این تحرکات بسنده می‌کنند، که البته این تحرکات خیلی ارزشی ندارد؛ زیرا در داخل ایران نیستند، البته جمهوری اسلامی نیز خویشتن داری کرده که همین موجب سوءاستفاده شده، اما مقامات ما هشدار می‌دهند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا ایران در صورت بروز وقائع مشابه از سوی پاکستان، به آن پاسخ خواهد داد؟، اظهار کرد: هر کشوری منافع ملی خود را که در راس آن امنیت ملی است جدی می گیرد، و مسائل امنیت ملی برای ما بسیار بسیار جدی است؛ جمهوری اسلامی در این حوزه ها آستانه تحملی دارد و نمی‌تواند شاهد این باشد که گروه‌هایی به عمق خاک پاکستان بروند و هر موقع که لازم بود تحرکی را داشته و مجدد بازگردند و ایران نیزفقط تماشاگر این صحنه باشد.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: امروز مقامات سیاسی و نظامی ما این موضوع را مطرح کردند نمایندگان مجلس این هشدارها را داده‌اند دستگاه دیپلماسی باید در این حوزه بسیار فعال باشد و مقامات پاکستان نیز در قبال این قضایا پاسخگو باشند به هرحال ایران این انتظار را از همسایه خود دولت پاکستان دارد که در مناطق همجوار با ایران که این گروهک‌ها وجود دارند، حاکمیت خود را بیشتر کند و اجازه ندهد چنین گروه‌هایی با استفاده از خاک پاکستان از موقعیت‌هایی بهره‌مند شوند که هر از گاهی به مرز ما نزدیک شوند به پاسدارها و مرزبانان ما تعرض کنند.

وی تأکید کرد: ما درگذشته ربایش مرزبانان را داشتیم، اخیرا این حرکت صورت گرفت، و اگر این‌ها داخل ایران بودند،جمع کردن و پاکسازی آن‌ها کار راحتی است.

وی ادامه داد: ایران به هرحال تاکنون برای حاکمیت کشورهای همسایه و همجوار دولت پاکستان احترام قائل بوده است، اما طبیعی است که پاکستان نیز باید به این مساله توجه کند و قطعا در صورت تکرار ایران این حق را برای خود قائل است که اگر دولت پاکستان قادر نیست امنیت را برقرار کند و حاکمیت خود را تعمیم دهد این جریانات اگر با اطلاعات دستگاه‌های اطلاعاتی پاکستان اقدام می‌کنند؛ باید به شکل دیگری به آن‌ها پاسخ داد درغیر این صورت و در صورت ناتوانی دولت پاکستان، ایران این توان را دارد که با تدبیر و رویکرد دیگر منابع ناامنی و تهدیدها را از بین ببرد.

جوانی در پاسخ به این سؤال که آیا 130 تکفیری دستگیر شده توسط امنیت ایران با داعش ارتباط دارند؟، اظهار کرد: وزیر اطلاعات در نشست مجلس شورای اسلامی از دستگیری تعدادی عناصر تکفیری طی این ماه‌های اخیر خبر دادند، اما شواهد امر و مطالب منتشر شده نشان نمی‌دهد که این افراد به شکل سازمان یافته با گروه‌های تکفیری ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: امروز شاهدیم که افرادی ممکن است تحت تاثیر شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای سایبر، شروع به بازنشر افکار تکفیری کنند؛ این کارها می‌تواند زمینه‌ای را برای ایجاد مشکلاتی در آینده فراهم کند، و ما احتمال می‌دهیم بیشتر افرادی که دستگیر شدند، مبلغ و مروج یک فکرو اندیشه انحرافی و ساخته و پرداخته استعمار هستند.

وی گفت: اساس این جریان تکفیری گرچه پیشینه‌ای در تاریخ اسلام دارد، اما تشکیل یک جریان سازمان یافته از زمان محمد بن عبدالوهاب در منطقه نجد و حجاز است، که با قدرت سیاسی در منطقه با پشتوانه انگلیسی‌ها گره می‌خورد.

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه تأکید کرد: امروزه دستگاه رسانه‌ای غرب در اختیار این جریان‌هاست برای ترویج این افکار و اندیشه در جهان اسلام و طبیعی است که در مناطق سکونت اهل سنت نیزچنین تحرکاتی وجود داشته باشد، و اقدامات دستکاه اطلاعاتی و امنیتی ما برای جلوگیری از ترویج و نشر افکار و اندیشه های الحادی و انحرافی، پیشگیرانه است.


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : علی سعیدی
تاریخ : سه شنبه 22 مهر 1393